Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Foto: PEDERSEN RUNE
Livsstil
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Bugatti Vera elkedel

Livsstil
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Elkedlen fra Bugatti er noget for sig.

»Det er en blærerøvsmodel, det her. Jeg kunne godt se den for mig i Mads Christensens køkken«, siger Lone Lysdal med henvisning til den kendte blærerøv og forfatter.

Bugatti-kedlen har et lysende display, der fortæller om vandmængde, aktuel temperatur og hvor lang tid, der er til den har kogt færdig.

Hvornår den har det, er Lone Lysdal og displayet dog ikke helt enige om. Da kanden slår fra, er temperaturen angivet til 98 grader, men Lone Lysdal måler den til bare 93 grader – hele syv grader fra kogepunktet.

Til gengæld bliver kandens sider meget varme.

Bugatti-kanden indeholder genopladelige batterier, der skal sikre, at displayet også lyser, når kedlen ikke står på basen.

Bare tre dage efter opladningen, går displayet dog ud, og havde det været hjemme i køkkenet, måtte man have fyldt vand i kanden uden en indikation af, hvor meget der rent faktisk kom i.

Netop mængdeindikatoren er et problem i sig selv, påpeger Lone Lysdal.

Idet vandstanden i kanden fremgår af displayet, er det ikke muligt at afmåle mængder mellem de fastlagt intervaller, og de er meget store.

»Skal du for eksempel bruge præcis en halv liter vand, må du måle det af forinden og derefter hælde det ned i elkogeren«, siger Lone Lysdal.

Rent praktisk er det svært at få kanden ind under vandhanen. Dels fordi kanden er meget høj og skrå, dels fordi det åbne låg sidder i vejen.

Prisen - den er på 1.995 kroner.

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden