0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Rekrow RK 2122

For at lave desserten crème brûlée skal man bruge en gasbrænder. Madanmelder Helle Brønnum Carlsen har tjekket tre brændere på markedet.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
RUNE PEDERSEN
Foto: RUNE PEDERSEN

Rå Rekrow RK 2122. Måske ikke ligefrem smuk, men tiltrækkende og rå. Og så virker den. Helle Brønnum Carlsens favorit.Pris: 359 kroner hos H.W. Larsen, tlf.: 33 24 11 22.

Livsstil
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Livsstil
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Med sort metalkrop og blank ståltud giver den sig ud for det, den er. Nemlig en lille bunsenbrænder, og som sådan virker den også.

Den kan rumme mere gas end Leopold, og da der faktisk går en del gas på at lave sukkerglaserede lag på crème brûlée'en, så er det hensigtsmæssigt, at man ikke hele tiden skal fylde op.

Den er rar at holde om, og flammen her er den største og den lettest regulerbare. Man kan på mindre end et minut brune en sukkeroverflade, og her handler det bare om at skrue ned for styrken, for den ville såmænd også kunne sortne dine snobrød. Knapperne er få, men funktionelle.

/ritzau/

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

Læs mere