Foto: MARKUSSEN TOBIAS SELNÆS
Livsstil

Bagemaskinen.dk

Livsstil

Det største problem med bagemaskinen fra Bagemaskinen.dk er den vandrette form, som brødet bages i.

Varmelegemerne sidder nemlig omkring formens sider og bund - men ikke i toppen.

Det betyder, at toppen bliver blød og kun halvt bagt, og med en vandret bageform gælder det en lang skive i hele brødets længde, som det kan blive nødvendigt at kassere.

Modellen fra Bagemaskinen.dk har desuden hele to æltevinger, som bliver bagt med i brødet. Det giver to huller, og kan kræve at endnu flere skiver skæres fra, vurderer Lone Lysdal.

Æltning, hævning og selve bagningen af lyst brød, klarer maskinen fint, omend den larmer meget, når den kører.

Ligesom alle de andre bagemaskiner i testen har maskinen fra Bagemaskinen.dk problemer med at bage rugbrød. Dejen er så fast, at maskinen ikke kan ælte dem ordentligt, og det giver tydelige mellommer i det færdige brød.

Det fremgår ikke af testen, om det var lykkedes bedre med bagemaskinen.dk's egen rugbrødsblanding. Den var nemlig ikke at finde i den Føtex, hvor maskinen er købt.

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden