Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

KÆRLIGHED. På match.com er det kærlighed de mange profiler er på jagt efter.

KÆRLIGHED. På match.com er det kærlighed de mange profiler er på jagt efter.

Livsstil
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Find næste kæreste - eller knald - på nettet

På de danske datingsider kan du finde sex, landmænd, kristne - og måske endda den store kærlighed.

Livsstil
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Januar er højsæson for datingsiderne, men for nybegyndere ud i netdating kan det være svært at vælge, hvor man skal begynde.

Mens profilerne på visse sider primært er interesserede i sex, er det de kærlighedshungrende, der huserer på andre.

Derudover kan valget af datingside få betydning for, om man ender op med en landmand eller en akademiker, en pensionist eller en konfirmand, en smuk, en grim eller måske en kristen - der er nemlig datingsider til de fleste målgrupper i Danmark.

Flere hundredetusinde brugere De fleste og største datingsider i Danmark henvender sig dog til folk, der er på udkig efter den store kærlighed og ikke umiddelbart har præferencer der gør, at de søger ind på niche-datingsiderne.

Dating.dk er med over 400.000 profiler den største datingside i Danmark, og her er alle velkomne, uanset udseende, uddannelse eller religion.

LÆS ARTIKEL

Også på sider som love.dk, netdating.dk og netdate.dk, der ligeledes hver især har hundredetusindevis profiler, er den brede befolkning repræsenteret blandt de mange profiler.

På matchmakingsider som match.com og parship.dk specialiserer man sig i at lave personlighedstests, der skal afsløre hvem du passer sammen med, når det kommer til meninger, værdier og livssyn, så de kan sætte dig i kontakt med passende profiler.

Masser af sex
Scor.dk kalder sig selv »lidt frækkere« end andre datingsider, og det bekræfter sidens udseende og brugernes profiler til fulde.

Når du klikker ind på siden bliver du mødt af et næsten afklædt par i saftig omfavnelse - en markant kontrast til de mere tækkelige billeder af nyforelskede par, der holder hinanden i hånden, der møder dig på mange andre datingsider.

På scor.dk-profilerne er erotiske engangsoplevelser og sexpartnere mere efterspurgte end faste forhold, og den ligefremme skrivestil vil sandsynligvis være i stand til at give mange røde kinder.

LÆS ARTIKEL

På funktionen Quickscor efterlyse sexpartnere til samme aften, hvad der flittigt bliver gjort.

»Søger pige eller par til hygge på hotel i aften i København«, skriver en bruger eksempelvis, mens andre er endnu mere direkte i deres specifikation af, hvem og hvad de har lyst til.

Scor.dk understreger, at det altid er dig, der sætter grænsen, og der er også mange, der er på udkig efter en kæreste på siden - men måske en lidt frækkere en af slagsen.

Den nye datingside Victoria Milan, der sælger sig selv med sloganet 'Gør livet levende - ha' en affære' har på det sidste skabt furore ved at skabe et forum for gifte og samboende, der ønsker en affære.

LÆS ARTIKEL

Også her er det sex snarere end kærlighed profilindehaverne er på udkig efter.

Mange muligheder for nichedating

Hvis du synes udvalget på de store netdatingsider er lidt for bredt, er der god mulighed for at sortere.

Hvis udseendet betyder meget for dig, kan du blive medlem på datingsiden beautifulpeople.dk - hvis du kan få lov.

Her skal de, der allerede er medlemmer, nemlig stemme dig ind hvis de synes du er pæn nok, før du kan blive medlem.

LÆS ARTIKEL

Hvis det derimod er det en person har mellem ørene og ikke primært personens udseende, der er afgørende, er elitedaters.dk måske noget for dig.

Her skal man være i gang med eller have en videregående uddannelse for at få en profil, og der må ikke være stavefejl eller for mange klichéer i profilteksten.

For de, der hellere vil have en kæreste, der er landmand, er farmerdating.dk en garanteret succes, mens hjertedating.dk , der bliver drevet af Kristeligt Dagblad, er en datingportal for de kristne.

Endelig er det muligt at undgå at støde ind i familiens forskellige generationer på datingsider, der henvender sig til forskellige aldersgrupper.

Mens hot.dk primært er for teenagere, kan de lidt ældre forsøge at finde kærligheden på sider som 40plus.dk eller senior-date.dk .

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden