0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Änglamark

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
RUNE PEDERSEN
Foto: RUNE PEDERSEN
Livsstil
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Livsstil
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Morten Borup Jensen: Ikke så spændstig, men den har en god blød måde at smelte på. God balance mellem sødme og bitterhed.

Morten Jessen: Den dufter godt, og smagsoplevelsen er okay – om end man virkelig skal koncentrere sig for at opleve den.

Magnus Frid og Gustav Rønn: Den har et sejt mønster og smager af meget i starten. Eftersmagen er lidt tør.

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu