Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Fest. Byture med billige drinks købt på forhånd er blevet et populært fænomen. Arkivfoto: Martin Lehmann

Livsstil
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Digital happyhour lokker tusinder af unge i byen

Mellem 5.000 og 8.000 unge tager hver måned i byen med deals på smartphonen.

Livsstil
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

'Happy hour’ er intet nyt fænomen i nattelivet, men nu er det blevet digitaliseret.

På hjemmesiderne Drinkster.dk og Barsektionen.dk er det muligt at købe alkohol-deals, som kan bruges på landets barer og diskoteker.

Det kan for eksempel være et tilbud på fire cocktails til halv pris på en bestemt bar, som man kan indløse ved at fremvise en tilsendt QR-kode til bartenderen.

Det fortæller metroxpress.

Har solgt to millioner genstande
Ifølge iværksætter Mads Lund, der er medstifter af Drinkster.dk, tager mellem 5.000 og 8.000 unge hver måned i byen med en drinkdeal på deres smartphone.

»Siden vi gik online for et års tid siden, har vi solgt lige over to millioner genstande, og vi har 35 procent vækst måned for måned,« siger Mads Lund, der ved siden af arbejdet læser til cand.merc. på Copenhagen Business School.Sammen med 11 kolleger driver han sitet, der blandt andet har fået en stor kapitalindsprøjtning fra takeaway-portalen Just-Eat.

For de samarbejdende barer og diskoteker er fordelen, at de får en masse gæster ind, som ofte køber flere varer i baren, forklarer Morten Zachariasen, der står bag Barsektionen.dk.

»Virksomhederne får en fast besøgsskare af mennesker, og så kan de sikre sig gæster tidligt på aftenen. En stol med en person, der drikker til halv pris, er bedre end en tom stol,« siger han til metroxpress.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden