0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Stor test af dåsetomater: Fra »intens tomat« til »sur cigar«

Der er stor forskel på smagen af dåsetomater, viser Tjeks test af ti forskellige slags.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Rune Pedersen
Foto: Rune Pedersen

god ingrediens. De bedste hakkede tomater kan bidrage positivt til mange retter.

Livsstil
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Livsstil
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

På overfladen ser de nærmest ens ud.

Lige store metaldåser med mere eller mindre lækre billeder af friske tomater og et indhold bestående af præcis 400 gram hakkede tomater.

Vinterens sammenkogte retter og supper kræver store mængder af dåsetomater. Indholdet i de ensartede dåser er dog langt fra lige velegnet til at hælde i gryderne.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere