0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Test: Økoand basker sølle konkurrenter af julebordet

Gå efter en landand, hvis du vil tilberede en traditionel julemiddag, råder dommerne i Tjeks blindsmagning af otte ænder fra supermarkedernes frysediske.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
 MATHILDE BECH
Foto: MATHILDE BECH

Usmageligt. Metalsmag og smag af hagl fik dommerne til at rynke på næsen over flere af testens ænder.

Livsstil
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Livsstil
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Duften af juleaften er intens i køkkenet på Hotel- og Restaurantskolen i København.

Her ligger otte stegte ænder på rad og venter på at blive prøvesmagt af kokkefaglærerne Benny Friis Jensen og Gert Larsen og kokkeelev Anne-Mone Spanggaard. Samtlige ænder har været dybfrosne og er købt i supermarkeder.

Desværre lever fjerkræenes smag ikke helt op til duften. Flere af fuglene smager ganske enkelt af for lidt, mener dommertrioen. Nogle af dem er helt lyse i kødet og minder mere om en kylling.

»Kødet skal blandes godt med kartofler, sovs og rødkål for at komme til at smage bare lidt af julemiddag«, påpeger dommertrioen.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere