Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Livsstil
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Johanne og Ulrik: Vi diskuterer, hver gang vi har sex

Hun vil have smæk, men han er til blid sex. Og det kan være svært at mødes i sengen, når kun den ene er til SM.

Livsstil
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Selv om Johanne og Ulrik Olsen har været sammen i otte år og elsker hinanden, så opstår der ofte gnidninger imellem dem, når de skal dyrke sex.

Problemet er, at deres lyster går i to forskellige retninger.

»Du har sagt til mig, at du elsker smerter, når du dyrker sex, men det er svært for mig«, siger Ulrik Olsen.

»Jamen, du gider jo heller ikke lære det ordentligt. Du skal tage kontrol, være dominerende. Jeg er til SM, men du er mere til blid sex«, svarer Johanne Olsen.

LÆS OGSÅ

Parret fortæller, at de har den samme diskussion om, hvordan

det skal foregå under næsten hvert eneste samleje, og det er også et emne, der er oppe at vende uden for sengen.

»Jeg vil gerne have det hårdt. Ulrik skal helst tage fat i mig og gå kraftigt til den, men det er klart, at jeg kan mærke, at han i virkeligheden ikke har lyst til at give mig det, som jeg gerne vil have det«, forklarer Johanne Olsen.

»Men når konflikten opstår, så forsøger vi at mødes på halvvejen. Vi går på kompromis, så jeg prøver at give mig mere hen til det blide, og Ulrik gør det lidt hårdere, end han ellers ville gøre«, siger Johanne Olsen og forklarer, at det ofte ender med, at de skifter mellem at gøre det hårdt og blidt undervejs i samlejet, så de begge får noget af det, de tænder mest på.

Forskellige lyster er en udfordring

Til trods for, at parret ikke har de samme lyster, så hører de til blandt de 12 procent af danskerne, der ifølge en Megafon-måling lavet for Politiken, har sex flere gange om ugen.

LÆS OGSÅ

»Vi tager det som en udfordring at prøve at nå hinanden i sengen og finde frem til det kompromis, der tilfredsstiller os begge to«, siger Johanne Olsen.

»Faktisk ender sexen ofte med at blive ret forskellig, selv om vi har sex to-tre gange om ugen. I stedet for at fokusere på det negative ved, at den ene af os er til SM og den anden ikke er, så finder vi det positive ved vores forskellighed. Vi lærer begge to noget nyt om os selv og hinanden, som vi ellers ikke ville have lært eller prøvet. Og vores sexliv bliver bedre og bedre«, fortsætter hun, og Ulrik Olsen kommer med et bekræftende ja i baggrunden.

Parret er nået dertil, hvor de begge giver deres sexliv karakteren 'middel', selv om de hver især må leve med, at deres partner ikke tænder på den samme form for sex, som de selv gør.

»Og det er fint for os med et middel sexliv. Det, der betyder mest for os er kærligheden; den åbenhjertige kærlighed, vi har til hinanden«, siger Ulrik Olsen.

»Jeg forstår ikke, hvorfor mange mennesker er så bange for at indrømme det, hvis de har problemer i sexlivet. Vi har altid talt åbent om problemerne både med hinanden og med vores gode venner. Det giver en meget bedre forståelse for, hvordan den anden har det og gerne vil have det. Den slags kan man jo ikke bare gætte sig til«, siger Ulrik Olsen, der håber, at hans egen og Johannes åbenhed nu vil smitte af på flere par, der kan få taget hul på at tale sammen om deres sexliv.

»Det skaber mere forståelse og dermed et bedre sexliv. Sådan er det i hvert fald for os«.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden