Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Livsstil
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Louise og Dario: Vi rystede over det hele, da vi så hinanden igen efter Afghanistan

Dario var udsendt som soldat i tre måneder, da datteren Isabella lige var født.

Livsstil
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Beslutningen om at få datteren Isabella blev taget i Rødovre Centret. Louise og Dario stod i kø på apoteket for at købe p-piller, men da Dario i det samme tog sig sammen og spurgte Louise, hvad hendes holdning var til, at han skrev kontrakt med forsvaret og blev sendt til Afghanistan som soldat, ændrede det hele sig. Parret droppede p-pillerne og bestemte sig for at forsøge at få et barn.

LÆS OGSÅ

»Og jeg kan huske, at da vi lå og havde sex, så spurgte du, om jeg ville gifte mig med dig. Jeg tror, du havde i hovedet, at du skulle til Afghanistan, og du ville sikre mig«, husker Louise.

Louise blev gravid, og kort efter datteren Isabellas fødsel rejste Dario i krig.

Gad vide, om du stadig syntes, jeg var lækker?

»Jeg syntes, det var så hårdt at være herhjemme alene. Det var som om, du havde forladt mig, og jeg havde fantasier, hvor jeg fik besked om, at du desværre var gået bort. En vejsidebombe, et insiderangreb. Jeg beskyttede mig selv ved at forsøge at bilde mig ind, at jeg ikke behøvede dig. Jeg syntes, det var meget hårdt at være mig, men alt det var glemt, da jeg så dig i hangaren«, husker Louise om den dag, da Dario endelig vendte hjem igen efter tre måneder i Afghanistan.

»Jeg rystede så meget, at jeg kunne næsten ikke kunne hilse på din chef. Jeg kunne ikke smile. Jeg kom bare ind i hangaren, og så så jeg dig. Det var nærmest helt filmagtigt. Du var sådan lyst op. Og så så du mig. Jeg var så nervøs for, hvad du ville synes om mig og min krop nu, hvor jeg var blevet mor. Jeg havde været sådan lidt – gad vide, om du stadig syntes, jeg var lækker«.

LÆS OGSÅ

Dario smiler stort.

»Jeg kan bare huske, hvor skidelækker, du var. Du kom kørende med klapvognen i sommerkjole og flotte ben. Var du virkelig min, tænkte jeg«.

Men nu, hvor hverdagen kører igen, er det blevet svært at være intime sammen.

Læs mere:

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden