Livsstil

Brian og Rasmus: Når far og far skal have barn

Det var svært at vælge, hvem der skulle være biologisk far til bøssepars første barn.

Livsstil

Far, far og barn. Sådan håber Brian og Rasmus, at familielivet hjemme hos dem bliver inden længe, for parret arbejder på, at en af deres veninder skal blive gravid med deres første barn.

»Jeg kan huske allerførste gang, vi snakkede med vores veninde om at levere et barn til os. Hun sagde straks: ’Hvis det er en æggestok, I skal bruge, så står jeg klar’. Nu står vi pludselig her og kan se, at det bliver en succes lige rundt om hjørnet. Forhåbentlig«, tilføjer Brian.

Men det har ikke været nemt at blive enige om, hvem der skulle være biologisk far, fortæller de to, og diskuterer, hvorfor de begge to gerne ville levere sæden til deres førstefødte.

»Nu er der ingen tvivl om, at vores første barn aldrig får en næse, som ligner min. Det bliver mere noget med, at jeg kan se, at han eller hun holder på gaflen på samme måde som mig, eller godt kan lide lilla, ligesom jeg kan. Det er mere noget med måden, jeg opdrager på, som bliver min indflydelse«, siger Brian.

»Jamen, vi bliver jo fædre på lige fod, skat, uanset hvem, der er biologisk far«, glatter Rasmus ud, men Brian fastholder, at det ikke bliver helt det samme, når nu Rasmus bliver den biologiske far.

Til gengæld er parret enige om, at de vil gøre deres bedste for at holde fast i sexlivet, selv om der nok ikke kan blive helt så mange spontane knald som nu.

»Men på den anden side - det er da alligevel ikke særligt tit, at vi har sex spontant midt i aftensmaden«, siger Brian og kigger ømt på Rasmus, mens han erklærer, at han glæder sig helt vildt, til de skal være fædre.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden