0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Voksne kan lære sig selv til at spise ting, de ikke kan lide

Vi kan selv træne vores kræsenhed væk, lyder det fra madeksperterne.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
PETER KLINT
Foto: PETER KLINT

Smag. Det kræver udholdenhed at lære at sætte pris på en fødevare, man ellers har dømt ude.

Livsstil
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Livsstil
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»Jeg er åben og nysgerrig omkring mad. Men lever og hjerte giver mig kvalme og madlede«.

Mange kan sikkert genkende dette udsagn, som er skrevet af 'Henrik' på en debattråd om kræsenhed. De fleste af os har som Henrik nogle fødevarer, vi simpelthen ikke kan få ned.

Men hvis kræsenheden bliver et problem, og man som voksen savner at kunne nyde en mere varieret mad, er der håb forude, pointerer lektor Annemarie Olsen, der forsker i menneskers spiseadfærd.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce

Forsiden