0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Keramik, broderi og sovseskole: Vi søger tilbage til rødderne

Vi søger tid og fordybelse i en travl og digitaliseret hverdag. Det har gjort gamle dyder og håndværksfag moderne igen.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Tor Birk Trads
Foto: Tor Birk Trads

Håndkraft. På fermenteringskursus lærer deltagerne at massere kål.

Livsstil
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Livsstil
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Bonderøven’, ’Søren Ryge’ og ’Den store bagedyst’ er på listen over de mest sete programmer, kurser i keramik og broderi har lange ventelister, og den flere tusind år gamle konserveringsform fermentering er en af de hotteste madtrends netop nu. Gamle dyder og klassisk håndværk oplever i disse år en revival.

»I de senere år har der været en søgen efter at komme tilbage til rødderne, som er kommet til udtryk på alle mulige forskellige måder«, fortæller Rikke Skytte, der er trend- og livsstilsredaktør hos det skandinaviske trendforskningsbureau Pej-gruppen.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu