Det australske undertøjsmærke AussieBum har lavet en trusse til mænd, som lover mere end de - nogen gange - holder.
Foto: AussieBum

Det australske undertøjsmærke AussieBum har lavet en trusse til mænd, som lover mere end de - nogen gange - holder.

Familieliv

Push-up til mænd er klar: The Wonderjock

Et australsk undertøjsmærke har introduceret, hvad der svarer til en wonderbra til mænd. 50.000 eksemplarer er allerede solgt over internettet.

Familieliv

Så er det slut med den berømte sok som blikfang, når mænd gør sig klar til en aften i byen.

Det australske undertøjsmærke AussieBum har besluttet at se i øjnene, at størrelse betyder, om ikke alt, så i hvert fald noget og har introduceret en push-up trusse til mænd: The Wonderjock.

Deler og løfter Siden lanceringen for syv dage siden, oplyser AussieBum, at der er solgt 50.000 par af de opstrammende trusser - de fleste er solgt gennem firmaets hjemmeside www.aussiebum.com.

»Undertøjets design deler og løfter. Stofskålen skyder det hele frem foran i stedet for nedad mod jorden«, siger designeren Sean Ashby ifølge Reuters.

»Der er ingen udstopning, ringe eller strenge«, siger Ashby.

Feedback fra kunder

Idéen til Wonderjock er resultatet af den online feedback fra kunder, som har udtrykt interesse for at se større ud - lige som når kvinder bruger en wonderbra.

»Når du går til en afdeling for at købe undertøj er det som regel din bedstemor, der betjener dig, hvilket ikke er en optimal måde at få feedback på. Vores kunder giver feedback. Vi var ikke klar over, at større er bedre«, siger Ashby.

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce