TILBUD. Hos Begravelse.nu beskriver man sine ønsker i forbindelse med begravelsen og modtager efter højst tre timer ét eller op til tre uforpligtende tilbud fra bedemænd i lokalområdet.
Foto: MARTIN BUBANDT

TILBUD. Hos Begravelse.nu beskriver man sine ønsker i forbindelse med begravelsen og modtager efter højst tre timer ét eller op til tre uforpligtende tilbud fra bedemænd i lokalområdet.

Familieliv

Ny tilbudsportal vil gøre det nemmere at finde bedemand

På hjemmesiden begravelse.nu kan pårørende indhente tilbud på begravelse fra landets bedemænd.

Familieliv

Først var det håndværkerne, siden forsikringsbranchen, pengeinstitutterne og autoværkstederne, og nu er turen kommet til bedemandsbranchen.

Fra i dag kan efterladte og pårørende på nettet indhente tilbud fra bedemænd, når et familiemedlem skal begraves. Begravelse.nu hedder tilbudsportalen.

»Det er en branche, der er tabubelagt - der er berøringsangst. Vi vil helst ikke tale om døden, det er jo et meget ømt punkt, og der er jo ikke nogen, der tænker, at man vil spare nogle penge, når man skal lægge sine kære i graven«, fortæller Denni Pultz Gottfredsen, direktør hos Begravelse.nu til Business.dk.

LÆS ARTIKEL

Det er fire århusianske iværksættere, der står bag Begravelse.nu. De fortæller, at de har haft forbrugeren og ikke så meget bedemændene i fokus, da det begyndte at realisere projektet.

»Det kan være uoverskueligt at arrangere en begravelse, og sorgen ved tabet af et familiemedlem eller nær ven gør det ikke lettere at agere praktisk og rationelt. Derfor bliver begravelser ofte løst ved at tage telefonen og ringe til den nærmeste bedemand«, hedder det blandt andet på hjemmesiden.

Hos Begravelse.nu beskriver man sine ønsker i forbindelse med begravelsen og modtager efter højst tre timer ét eller op til tre uforpligtende tilbud fra bedemænd i lokalområdet. Tilbuddene bliver sendt direkte på mail, og herefter vælger man et tilbud eller forkaster dem alle. For tjenesten er ikke alene gratis - den er også uforpligtende.

Vil man undersøge et af tilbudene, er det så bare at gribe telefonen og ringe til bedemanden.

Selvom sitets portalservice først gik online for to dage siden har den ifølge Business.dk over 30 bedemænd tilmeldt fra hele landet.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Annonce