Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Illustration: Rasmus Vendrup

Illustration: Rasmus Vendrup

Familieliv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Her er seks gode brætspil til efteråret

Anderledes quizzer, nye spiloplevelser og fuld smæk på opfindsomheden. Sådan lyder nogle af hovedtendenserne i et efterår, hvor nye brætspil til hele familien står i fuldt flor. EfterårsLiv har testspillet sig igennem seks af de bedste med alt fra pjækkende pingviner og magnetiske edderkopper til ordrige spionspil og skøre briller.

Familieliv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Nyder du dit brætspil hurtigt, taktisk, afslørende, gakket eller nytænkende?

Efterårets kollektion af nye brætspil er på hylderne nu, og aldrig før har der været så vidt forskelligartede spiloplevelser, der kan mætte stort set alle smagsløg udi spilleri.

Danske quiz-spil fortsætter med at udkomme i en lind strøm, men som vores test viser, er der verdener til forskel mellem quiz med kloge, strømlinede Bezzerwizzer Familie til det mere teatralske, actionpakkede Skæg og skøre briller eller Få tungen på gled!.

En anden markant tendens er flere brætspil med opfindsomme fysiske twists, som f.eks. familiespillet Ice Cool, hvor alle knipser til pingviner, eller Spinderella, som har hejseværk, magnetiske myrer og sultne edderkopper.

Testens vinder er dog ordspillet Codenames, der primært er for familier med teenagebørn og allerede er en uovertruffen klassiker, hvor ens associationsevner og opfindsomhed udi ord bliver sat på en underholdende om end hård prøve.

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden