0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Tulip bacon - Den originale i skiver

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
 RUNE PEDERSEN
Foto: RUNE PEDERSEN
Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Carsten Olsen: Den dufter ikke af meget, og farven er for lyserød. Jeg synes ikke, at den her smager godt. Jeg forventer, at en bacon smager af røg og salt, og det gør den her ikke. Den smager kun af salt og fedt.

Susanne Schlie: Ustegt virker den vandet og blævret. Den dufter heller ikke af så meget. Den er virkelig ikke rar i munden – eftersmagen er rent fedt. Den er jeg ikke imponeret over.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

Læs mere