0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Røg & Co. - Helt stykke røget bacon

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
 RUNE PEDERSEN
Foto: RUNE PEDERSEN
Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Kok Carsten Olsen: Den har en rigtig god baconfarve og dufter dejligt af røg. Konsistensen er god. Eftersmagen er skidegod – den helt rigtige blanding af røg, salt og kød. Det er det tætteste, vi kommer på det, jeg ville kalde et rigtigt stykke bacon.

Kok Susanne Schlie: Smagen er fint afbalanceret. Der er lidt røg, lidt sødme, lidt salt. Den smager virkelig lækkert. Den dufter af røg, og det virker til at være mere undtagelsen end reglen, efter at vi har smagt på så meget bacon.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

Læs mere