0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Knækbrødstest: Dyre, brændte krummer skuffer

Variationen i både duft og smag er stor i test af knækbrød.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Rune Pedersen
Foto: Rune Pedersen

Fuldkorn. Der er stor variation i de forskellige fuldkornsknækbrød Politiken har testet.

Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Fra »helt klassisk knækbrød« og »knækbrød til små børn« over »julevaniljekrans« til »knækbrød for øvede« og »en omgang havregryn i blenderen«.

Der er bogstaveligt talt varianter for enhver smag i Politikens test af fuldkornsknækbrød fra supermarkedet. Og én ting er sikker: Knækbrød er ikke bare knækbrød.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

Læs mere