MOTIVATIONSBOOST. Er du motionist og zombie-fan, så er her en app, der tilfredsstiller begge dine behov.
Foto: Screendump fra spillet Zombie, Run!

MOTIVATIONSBOOST. Er du motionist og zombie-fan, så er her en app, der tilfredsstiller begge dine behov.

Motion

Zombierne kommer på iPhone - løb for livet!

Spillet Zombie, Run! giver motivation til løbeturen på den hårde måde.

Motion

Hvis du har svært ved at komme i løbeskoene, så kunne du overveje et nyt, realistisk spil til iPhone, hvor du ved, at halvrådne, halvdøde mennesker står parat til at pille kødet af dine knogler, hvis ikke du får gang i futterne.

LÆS ARTIKEL

Ideen er, at du snører løbeskoene, tager hovedtelefonerne på og går udenfor din hoveddør. Nu får du serveret en lydside med savlende, smaskende zombier, som er ude efter 'Runner 5' (det er dig). Faktisk er der kun en ting at gøre.

Nemlig at løbe.

Red menneskeheden og dig selv

Heldigvis modtager du også ordrer over headsettet, som hjælper dig gennem missionen. Krappe militære beskeder guider dig til at løbe i nogle minutter i en bestemt retning, så du kan undslippe dine sultne modstandere.

På din løbetur skal du opsamle forskellige genstande, dåsemad, bøger og batterier, som kan hjælpe dig til at genopbygge den civilisation, som er faldet fra hinanden. Samtidig med, at gps-delen i spillet registrerer km og hastighed. Så på den måde redder du menneskeheden, samtidig med at dit eget helbred får et lille skub i den rigtige retning.

LÆS ARTIKEL

Spillet 'Zombies, Run!'koster 48 kroner, og kan downloades til alle versioner af iPhone fra Itunes danske App Store. I maj lover de engelske spiludvikler Six to Start at være klar med en version til Android. Og med endnu flere missioner til Runner 5.

FACEBOOK

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden