Motoionsløberen. Har du brug for at se og blive set i kendt omgivelser, så er dette en god lygte.
Foto: PR

Motoionsløberen. Har du brug for at se og blive set i kendt omgivelser, så er dette en god lygte.

Motion

Vælg den rette pandelampe

Her er tre forskellige pandelamper til den krævende, den sparsommelige og motionsløberen.

Motion


Krævende
Skal du virkelig kunne orientere dig, og vil du kunne at se grenen på skovbunden, før du snubler over den. Og vil du bruge den til mountainbike, hvor det går endnu hurtigere, så skal du op i en kvalitetslygte som f.eks. Lupine Wilma X6 til 3.800 kroner. Giver 2400 lumen (svarer til over 200 watt) i 1,5 timer på maksimumindstillingen.

LÆS OGSÅ


Sparsommelig Skal du løbe langt i mørke, men uden at skulle løbe efter poster i ukendt terræn, så prioriterer du sikkert en let lygte, og at batteritiden er lang. Så er Petzl Nao til 1500 kroner et bud i mellemklassen. 355 lumen (svarer til godt 30 watt) og 8 timers batteritid, hvis man er på laveste lysstyrke. Lampen indstiller selv lysstyrken efter omgivelserne.

LÆS OGSÅ

Motionsløberen

Er dit behov at få lys, så du kan se og blive set, når du træner efter fyraften primært i kendte omgivelser, så kan du klare dig med en mindre lygte. For eksempel denne Led Lenser H7, der giver 170 lumen (ca. 15 watt), og som kan holde 54 timer på 3 AAA-batterier. Pris 550 kroner hos Løberen, loberen.dk, der har udvalgt lygterne her

Redaktionen anbefaler:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce