Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
BRUTTOTRUPPEN. Henrik Them - med nummer 191 - er udtaget til VM Halvmaraton. Fotoet er fra DM på samme distance i Aarhus 2011, som Them i øvrigt vandt.
Foto: GORM OLESEN

BRUTTOTRUPPEN. Henrik Them - med nummer 191 - er udtaget til VM Halvmaraton. Fotoet er fra DM på samme distance i Aarhus 2011, som Them i øvrigt vandt.

Motion
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

VM Halvmaraton: Sidste chance for at ændre navn på startnummeret

31. december er sidste mulighed for at få nyt navn på VM-startnummer.

Motion
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

30.000 løbere har købt nummer til VM i halvmaraton, som næste år i marts kommer til at foregå på en afspærret rute gennem København og Frederiksberg med deltagere fra 72 nationer.

Mange startnumre har dog skiftet hænder, siden numrene blev solgt på kort tid i november 2012, fordi folk har købt rigeligt ind, er blevet forhindret på selve raceday eller er blevet skadet.

LÆS

31. december er sidste mulighed for at få lov at ændre navn på startnummeret.

Har du ikke den oprindelige kvitteringsmail, så kan du få tilsendt den ved at indtaste mailadressen her:

SKIFT NAVN ved at få tilsendt kvitteringen HER (eksternt link)

Bemærk, at det koster 100 kroner at skifte navn.

Hent app til VM
Vil du være helt sikker på at have alle informationer om Københavns store forårsløb lige ved hånden, så kan du 1. januar hente den officielle app til iPhone og androidtelefoner på Apple App Store eller på Google Play. Søg under:

IAAF/AL-Bank VM Halvmaraton 2014

Den danske elite gør sig klar

Bruttotruppen er netop blevet offentliggjort. 16 af Danmarks bedste løbere skal de kommende tre måneder træne og konkurrere frem mod de 10 pladser, som Danmark råder over i elitefeltet.

Blandt de udtagne er Henrik Them (bedste danske maratontid i mere end 10 år), og Lars Budolfsen regerende dansk mester på halvmaraton.

LÆS

På kvindesiden er blandt andet Anne-Mette Aagaard, der efter barnefødsel vendte tilbage og vandt Copenhagen Marathon i år, samt Anna Holm Baumeister, datter af den legendariske maratonløber Henrik Jørgensen. Hun er dansk mester på halvmaraton i 2012 og vandt desuden Eremitageløbet i år.

Vær velkommen udenlandske løbere

Folkene bag VM Halvmaraton opfordrer til, at de danske løbere tager godt imod vores løbende gæster. Ved at komme med gode tips og råd - og vel at melde sig som løbende turistguides.

MELD DIG på den engelske Facebookside (eksternt link, kræver Facebookprofil)

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden