BRUTTOTRUPPEN. Henrik Them - med nummer 191 - er udtaget til VM Halvmaraton. Fotoet er fra DM på samme distance i Aarhus 2011, som Them i øvrigt vandt.
Foto: GORM OLESEN

BRUTTOTRUPPEN. Henrik Them - med nummer 191 - er udtaget til VM Halvmaraton. Fotoet er fra DM på samme distance i Aarhus 2011, som Them i øvrigt vandt.

Motion

VM Halvmaraton: Sidste chance for at ændre navn på startnummeret

31. december er sidste mulighed for at få nyt navn på VM-startnummer.

Motion

30.000 løbere har købt nummer til VM i halvmaraton, som næste år i marts kommer til at foregå på en afspærret rute gennem København og Frederiksberg med deltagere fra 72 nationer.

Mange startnumre har dog skiftet hænder, siden numrene blev solgt på kort tid i november 2012, fordi folk har købt rigeligt ind, er blevet forhindret på selve raceday eller er blevet skadet.

LÆS

31. december er sidste mulighed for at få lov at ændre navn på startnummeret.

Har du ikke den oprindelige kvitteringsmail, så kan du få tilsendt den ved at indtaste mailadressen her:

SKIFT NAVN ved at få tilsendt kvitteringen HER (eksternt link)

Bemærk, at det koster 100 kroner at skifte navn.

Hent app til VM
Vil du være helt sikker på at have alle informationer om Københavns store forårsløb lige ved hånden, så kan du 1. januar hente den officielle app til iPhone og androidtelefoner på Apple App Store eller på Google Play. Søg under:

IAAF/AL-Bank VM Halvmaraton 2014

Den danske elite gør sig klar

Bruttotruppen er netop blevet offentliggjort. 16 af Danmarks bedste løbere skal de kommende tre måneder træne og konkurrere frem mod de 10 pladser, som Danmark råder over i elitefeltet.

Blandt de udtagne er Henrik Them (bedste danske maratontid i mere end 10 år), og Lars Budolfsen regerende dansk mester på halvmaraton.

LÆS

På kvindesiden er blandt andet Anne-Mette Aagaard, der efter barnefødsel vendte tilbage og vandt Copenhagen Marathon i år, samt Anna Holm Baumeister, datter af den legendariske maratonløber Henrik Jørgensen. Hun er dansk mester på halvmaraton i 2012 og vandt desuden Eremitageløbet i år.

Vær velkommen udenlandske løbere

Folkene bag VM Halvmaraton opfordrer til, at de danske løbere tager godt imod vores løbende gæster. Ved at komme med gode tips og råd - og vel at melde sig som løbende turistguides.

MELD DIG på den engelske Facebookside (eksternt link, kræver Facebookprofil)

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?
  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?

  Henter…

  Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump? Klaus Riskær er tilbage på avisernes forsider. Han rejser sig altid igen, uanset om han går konkurs, bliver ekskluderet eller sat i fængsel. Og nu stiller han op til Folketinget. Men hvad driver ham? Og kan det passe, at han i dag er mere til klima og social retfærdighed end til utæmmet kapitalisme? Eller er han – som nogle mener – det danske svar på Donald Trump?

 • 
  A male giant panda from China named Cai Tao eat eats a stick at Taman Safari Indonesia zoo in Bogor, West Java, Wednesday, Nov 1, 2017. Giant pandas Cai Tao and Hu Chun arrived Indonesia last month as part of China's "Panda diplomacy." (AP Photo/Achmad Ibrahim)

  Et kongerige for to pandaer? Kun Kinas allerbedste venner får lov at lease et par af de sjældne pandabjørne, sagde den kinesiske præsident Xi Jinping, da han lovede Danmark et par. Kina har flere gange brugt de sjældne dyr som en brik i deres udenrigspolitik. Men hvad har Danmark givet køb på, for at blive en af Kinas allerbedste venner? At tale om Tibet?

 • 
  Arkitekt Jørn Utzon viser prototype på etfamiliehus i 1969.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Jørn Utzon – glemte Danmark sin største arkitekt?
  Hør podcast: Jørn Utzon – glemte Danmark sin største arkitekt?

  Henter…

  I dag er der premiere på dokumentarfilmen ’Jørn Utzon – manden & arkitekten’ om den dansker, der bl.a. tegnede Sidney-operaen: En bygning, der regnes med blandt det 20. århundredes mest ikoniske bygningsværker. Men hvordan endte Jørn Utzons hjertebarn, operaen i Sidney, som hans livs tragedie? Og hvorfor frøs danske arkitekter ham siden ud?

Forsiden

Annonce