Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Motionsredaktøren får røven på komedie, da han tester twerking i Brønshøj. Kilde: politiken.tv / Journalist: Per Munch. Foto: Mikkel Fosgrau. Klip: Peter Vintergaard

Motion
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Munch tester twerking: Det gælder om at kunne blævre

Motionsredaktøren tog sin bagdel med til prøvetime hos PerformanceArt.

Motion
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

»De der cykelbukser, det går jo slet ikke. De sidder alt for stramt«, siger Tabatha Emilia de Araujo Costantini, der underviser i twerking, kunsten at ryste sin numse, hos PerformanceArt i Brønshøj, hvor man også har hold i poledance, girly style og andre af de eksplicitte moves, som bruges i musikvideoer.

Selv er Tabatha meget sparsomt klædt på, årstiden taget i betragtning, med en 'My Little Pony'-trusse, der er lige så kort som hendes efternavn er langt.

SE OGSÅ

Det viser sig at være en stor fordel, når timen går i gang, for nu kan alle 20 elever uden problemer følge med i, hvordan Tabatha Emilie de Aroujo Costantini får bagdelen til at vibrere og hoppe rytmisk.

»Det hele skal blævre. Jo mere I blævrer jo bedre«, råber hun begejstret.

SE OGSÅ

Miley Cyrus spiller koncert i København d. 4. juni. Vi har inviteret Twerk Queen Louise i studiet. Så kan du få styr på din twerk. Du kan blandt andet se Louise lave en ‘bubble butt’, som er et trin, der stammer fra videoen til Major Lazers video af samme navn. Samtidig kan du lære, hvordan du får din egen numse i gear til at twerke. Kilde: politiken.tv

Og kropsglæden og lysten til at slippe det hele fri er faktisk smittende selv for en midaldrende motionsredaktør, der må konstatere, at det med at spænde den ene balle ikke bare er noget, man lige gør.

Tabatha har lært sig selv at twerke ved at se musikvideoer, men har fået sin grundlæggende træning ved at lave poledance i seks år. Og det at danse pole og twerke er ikke bare noget med at optræde til polterabend og gøre sig til overfor andre. Det haft en kæmpe betydning for hende selv, fordi det er en fysisk udfordring - og en måde at lære sig selv at kende på.

SE OGSÅ

»Engang var jeg utilfreds med min krop. Men når man har rendt rundt i hotpants og sports-bh og træner, så sker der noget. Så bliver det mere okay at være den, du er. Man skal bare huske at tage tøj på, inden man skal ud blandt andre mennesker«, siger Tabatha.

LINKPerformanceArt - poledance studio

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden