AKTIVITET. Hvorfor ikke få lidt motion på vej til arbejde på cykel eller til fods? Mange læsere har fulgt opfordringen.
Foto: JENS DRESLING (arkiv)/POLFOTO

AKTIVITET. Hvorfor ikke få lidt motion på vej til arbejde på cykel eller til fods? Mange læsere har fulgt opfordringen.

Motion

Mange læsere er kommet i gear med Frisk start 2016

Cykel til arbejde trods frost. Grøn juice og kål. Læserne giver den gas.

Motion

1. januar startede Politiken en motions- og madkalender, hvor man hver dag i måneden får en udfordring, som kan inspirere til et sundere og grønnere liv.

Vinterbad, grøn juice, motionslegeplads, kål og cykel til arbejde har været nogle af de udfordringer, som læserne har taget i strakt arm.

Flere har ligefrem haft overskud til at dokumentere deres egen sejr over sig selv på vores Frisk start 2016 facebookside (eksternt link).

Du ved, at du skal spise masser af grønt. Helst 600 gram om dagen. Men der er stor forskel på, hvilke grøntsager du spiser.

Opslået af Politiken på 5. januar 2016

»Aarrrgghhhh jeg plejer jo at sidde lunt og godt i min bil og har 10 km, så hvis det skal være, skal det jo være cyklen, men DET ER JO FOR VILDT? Skal jeg virkelig bryde en dårlig doven vane«.

Skrev Helle Pedersen Haugaard, lærerstuderende fra Odense, mandag morgen. Og kort efter kunne hun triumfere med et:

»SÅDAN«

Foto: Helle Pedersen Haugaard

Sammen med et foto der beviser hendes standhaftighed på årets første mandag. Se udfordringen her:

LÆS

Grønne drinks

Lørdag den 2. januar var udfordringen at lave sig en grøn juice bestående af citron, frisk spinat og æble. Her har flere lagt fotos op af meget grønne drinks. Blandt andet Kira Bangsgaard, der skriver, at uhm, den kommer hun bestemt til at lave igen. Se opskriften her:

LÆS

En læser, der endnu ikke var kommet helt over nytårsfesten, proklamerede på Facebook, at det eneste grønne, han vil drikke, er grøn Tuborg.

Se de andre udfordringer fra starten af januar her:

Følg med - og få dagens nye udfordring kl. 7.00 - hvor de dukker op her på Politiken Motion. Eller få den på din Facebookvæg, hvis du melder dig til vores begivenhed

'Frisk start 2016' på facebook (eksternt link).

Vil du ikke gå glip af de nyeste artikler fra Per Munch eller Motion, så klik på ’Følg’-knappen i toppen af denne artikel. Så dukker de automatisk op i Din Strøm, når du er logget ind på Politiken.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce