Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Mikkel Fosgrau
Foto: Mikkel Fosgrau

UDFORDRING. Kom ud og ryst kroppen til en gratis prøvetime. For eksempel twerking.

Motion
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Frisk start 7. januar: Prøv noget fitness for sjov

Snup en prøvetime, og grin hele vejen ud i badet.

Motion
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Lige nu har alle fitnesscentrene nettet ude efter nye kunder, og mange steder kan man få målt fedtprocent, smage en energibar eller deltage i en gratis prøvetime.

I stedet for at lade dig lokke ud i langsigtede forpligtelser, så er dagens udfordring, at du i stedet nøjes med at kaste dig over en lektion, der ser underlig/sjov/anstrengende ud. Og som du ikke har prøvet før.

Er du allerede en tilfreds fitnessbruger, så vær lidt kreativ, og husk, der er ingen, der ikke kan danse. Det gælder bare om at have sin ansvarsforsikring i orden.

PRØV OGSÅ

Motionsredaktøren får røven på komedie, da han tester twerking i Brønshøj. Kilde: politiken.tv / Journalist: Per Munch. Foto: Mikkel Fosgrau. Klip: Peter Vintergaard

Hvis det bliver for voldsomt at kaste dig ud i noget med yogamåtter eller dansetrin, så kan du jo arbejde dig en lille smule sidelæns væk fra det, du plejer. Og for eksempel erstatte styrketræning i maskiner eller med frie vægte med bodypump på hold. Og plejer du at løbetræne på bånd, så lej et par sko og prøv en time med spinning.

Alt her i verden starter med små skridt. Siger motionsredaktøren, der sidste år lod sig lokke ud i noget med twerking. Til mænd på min alder kan jeg bare sige:

Don't try this at home.

PRØV OGSÅ

Finder du på noget rigtig sjovt, så tag gerne en 'healthie' af dig selv, og læg den på Facebookbegivenheden Frisk Start 2016 (eksternt link).

Vil du ikke gå glip af de nyeste artikler fra Per Munch eller Motion, så klik på ’Følg’-knappen i toppen af denne artikel. Så dukker de automatisk op i Din Strøm, når du er logget ind på Politiken.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden