Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
JOACHIM ADRIAN (arkiv)
Foto: JOACHIM ADRIAN (arkiv)

VINTERSJOV. Udnyt kulden til egen fordel. Kom ud i den hvide verden.

Motion
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Frisk start 2016: Kom på glatis for sjov

Vend årstidens kulde om til sjovt samvær på skøjter eller ski.

Motion
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Man kan ærgre sig over kulden, eller man kan omfavne den. Sidstnævnte strategi kræver dog masser af varmt tøj. Eller at man tager imod dagens udfordring og finder et sted at komme ud på skøjter, så pulsen kan komme op.

Vi lavede i december måned en guide til voksne om, hvordan man kan få mere glæde ved at stå på skøjter, hvis man har den rigtige beskyttelse på og lærer nogle få grundlæggende øvelser. Se videoen her:

Lær de første moves. Find trygheden på isen, og få styr på skøjterne. Kilde: Politiken.tv / klip og foto: Jakob Kyed Jakobsen

Og bliver du rigtig cool på isen, så er her endnu et par finter, hvor du kommer helt op i gear og 'godt kan være bekendt at invitere en pige på skøjtebanen', som en af vores testpiloter udtrykte det.

Lær at køre baglæns, bremse med hockeystop og svinge med hofteåbning. Kilde: Politiken.tv / Klip og foto: Jakob Kyed Jakobsen

Bor du i København, har Ibyen lavet en oversigt over steder, man kan skøjte:

SE

Og så kan jeg lige tilføje, at Folkets Park i Malmø har en skøn udendørs skøjtebane med gratis udlån af skøjter. Bare husk passet.

Hvis ikke du er til skøjter, så er det måske værd at overveje, om det var tid til en tur på ski. I weekenden åbner både Vallåsen (fredag) og Isaberg (lørdag) for sæsonen.

LÆS

Vil du ikke gå glip af de nyeste artikler fra Per Munch eller Motion, så klik på ’Følg’-knappen i toppen af denne artikel. Så dukker de automatisk op i Din Strøm, når du er logget ind på Politiken.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden