FITNESS. Ny beregner gør det muligt at veksle timer i centret med hjemlige sysler, der stadig brænder kalorier.
Foto: METTE DREYER (arkiv)

FITNESS. Ny beregner gør det muligt at veksle timer i centret med hjemlige sysler, der stadig brænder kalorier.

Motion

Beregner: Så mange kalorier forbrænder du på at have sex

Lagengymnastik sætter forbrændingen i vejret. Ny beregner viser hvor meget.

Motion

Hvorfor gå til bodypump i fitnesscentret, når du fint kan få pulsen op derhjemme?

Den erotiske webshop Sinful.dk har udviklet en interaktiv kalorieberegner, der viser, hvor meget du og din partner faktisk forbrænder under sex.

I kalorieberegneren (eksternt link) indtaster du fakta om din seneste sexoplevelse og kan derefter se, hvor mange kalorier du og din partner har forbrændt.

Udover at fortælle, hvilken stilling I har benyttet, skal du også indtaste jeres respektive vægt. Et godt råd for entusiasmen i det videre forløb er aldrig at skyde partnerens vægt for højt.

Beregneren fortæller også, hvor meget mad eller drikke du med god samvittighed kan nyde efter den fysiske aktivitet.

»Vi håber at den nye kalorieberegner kommer til at motivere danskerne til et mere aktivt og mere legende sexliv. Og så slipper man jo samtidig også for skjulte fitness gebyrer«, skriver Mathilde Mackowski, der er medstifter af Sinful.dk.

Beregneren baserer sig på kalorietallene fra 'The Position of the Day Playbook', hvor der er gengivet et kalorieforbrug for et samleje på 10 minutter, som er gennemsnittet. Kombineret med almindelige kalorieforbrugsberegninger.

Hvis en mand og kvinde for eksempel tilbringer 20 minutter med Doggystyle, kan de bagefter unde sig selv en dåse øl eller 0,7 slice af en pizza.

Er man mere radikal i sit samliv, kan 30 minutters stående 69er udløse tre skiver bacon.

Synes man alligevel, det bliver for besværligt, kan paraktiviteten erstattes med en løbetur i 14 minutter. Hvorefter man så har 6 minutter til at drikke sin øl, uden at nogen blander sig i det.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce