Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Per Folkver
Foto: Per Folkver

FORÅRSTEGN. Allerede første tirsdag i marts var over 20 motionister fra Amager Cykle Ring klar til træning på deres 10 km rundstrækning gennem Kongelunden. Men alle glæder sig til sommertiden, så man kan nå til ’bjerg-etaperne’ nord for København. Foto: Per Folkver

Cykling
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Dyre cykler og stramt tøj får 350.000 danskere op at ringe

En af dem, der er bidt af at cykle, er tv-journalisten Reimer Bo Christensen.

Cykling
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Landevejscykling er den hurtigst voksende sportsgren. Hvert år sælger butikkerne ifølge Danske Cykelhandlere over 50.000 af de kostbare fartmaskiner. Og Danmark Cykle Union har oplevet en 40 procent stigning i medlemstallet siden 2007, så medlemstallet nærmer sig 27.000, hvoraf 90 procent er motionister.

»Cykling er det nye golf. Det eksploderer, fordi hr. og fru Danmark leder efter en motionsform, de kan dyrke sammen, og hvor der også er mulighed for fælles ferieoplevelser«, fortæller Bent Skov, udviklingskonsulent i Danmarks Cykle Union.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden