Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Løb
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Foto: Genoplev en fantomhurtig CPH half - og mød også bagtroppen

Politikens Finn Frandsen var med, da København slog sin egen hastighedsrekord.

Løb
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der var stolthed, pride og sammenbidte løbere hele vejen de 21,1 kilometer gennem København. Løb med endnu engang på det, der nu er Europas hurtigste halvmaratonrute med ikke færre end syv mand i mål ved Parken på under én time. Og hele 22.000 motionister, der heller ikke lagde fingre imellem.

Og hør, hvad den løbstekniske overdommer har at sige om den 2. udgave af CPH Half, der ligger direkte i forlængelse af succesen med VM Halvmaraton i marts 2014:

»Tillykke til alle involverede i dette fantastiske event, der er en sand løbefest gennem Københavns gader. Tillykke til alle deltagerne, lige fra vinderne til de allersidste løbere, som krydsede målstregen i dag. Og tillykke til arrangørerne og Københavns indbyggere«, siger David Katz, løbsteknisk ekspert fra det internationale atletikforbund, IAAF«.

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Ståle - nordmanden midt i dansk fodbold
  Hør podcast: Ståle - nordmanden midt i dansk fodbold

  Henter…

  For nylig sikrede FCK sig endnu engang det danske mesterskab - med Ståle Solbakken som bagmand. Men hvad er det egentlig, nordmanden kan? Hvordan kan en af superligaens mest markante skikkelser både eje en kompromisløs vindermentalitet og et socialistisk hjerte? Hvad gjorde det ved ham, da hans hjerte standsede i syv minutter og endte hans egen fodboldkarriere? Og det, han kan som træner, kan han det kun i dansk foldbold?

 • Du lytter til Politiken

  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør
  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør

  Henter…

  Politisk kommentator Kristian Madsen og politisk redaktør Anders Bæksgaard samler op på ugens vigtigste valg-begivenheder.

 • Skyline, København.

  Politikere i Københavns kommune sagde i denne uge nej tak til H.C. Andersen Adventure Tower, som ifølge planen skulle ligge i Nordhavn og række 280 meter op i luften. Det var alligevel for højt, men de seneste årtier er de høje huse faktisk begyndt at skyde i vejret igen. Hvorfor er de tilbage? Og hvad sker der med en by, når dens huse bliver højere end kirkespir og rådhustårne?

Forsiden