Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
TESTLØB. Brug søndagen på at teste formen ved gratisløbet GoRun, hvor du tager tid med et særligt armbånd. Som navnet siger, er det også ok at nøjes med at gå.
Foto: Palle Peter Skov/©2015 Palle Peter Skov

TESTLØB. Brug søndagen på at teste formen ved gratisløbet GoRun, hvor du tager tid med et særligt armbånd. Som navnet siger, er det også ok at nøjes med at gå.

Løb
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Premiere på nyt gratisløb i København

På søndag får Fælledparken et nyt gratis 5 km løb med tidtagning, GoRun, hvor man også godt må gå.

Løb
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

GoRun er et nyt, gratis gang- og løbekoncept, der gør det både nemt at komme i gang med at bevæge sig mere - og nemt at skabe sjov og hygge omkring den faste løbetur.

Kom et kvarter før løbet starter og få udleveret et tidstagningsarmbånd, hvis du har lyst til at kende din tid.

GoRun Fælledparken skydes i gang søndag 25. september kl. 10.00. Det er Bevæg dig for livet - Løb under Dansk Atletik Forbund og DGI, der står bag projektet med den københavnske idrætsklub USG som lokal arrangør.

Start og mål er foran Café Pavillionen ved søen i Fælledparken. I første omgang er der planlagt fem søndage med GoRun i efteråret 2016. Den lokale arrangør Universitetets Studentergymnastik / USG lover at tage godt imod alle slags motionister.

Gå eller løb

»Vi er stolte over at være medarrangør af GoRun Fælledparken, for vi er jo med til at få flere til at bevæge sig mere ved at skabe gode rammer for både de, der gerne vil gå og de, der gerne vil løbe en tur. Og der er plads til både erfarne og uerfarne motionister. Vi har etableret en rigtig fin rute, og vi håber, at alle københavnere vil tage naboer, venner og bekendte med - også de der ikke løber i dag. GoRun-ruten er 2,5 km lang – og det er op til den enkelte, om man vil gå eller løbe en eller to runder eller eventuelt løbe én runde og gå én runde«, fortæller tovholder på GoRun Fælledparken, Christian Engkilde fra USG.

GoRun er foreløbig etableret i 32 byer rundt i landet – og udover Fælledparken i København er flere byer rundt i hele landet er på vej med GoRun.

SEoversigt over GoRun i Danmark her

GoRun er et af de allerførste projekter Dansk Atletik Forbunds og DGIs fælles motionsløbssatsning, Bevæg dig for livet - Løb. De enkelte GoRun organiseres lokalt i et samarbejde mellem primært kommunerne, DGIs landsdelskontorer og løbeklubberne. Det er gratis at deltage i GoRun, og målet er, at GoRun afvikles hver uge rundt i hele landet.

Udover GoRun ligger Fælledparken også hver morgen grus til Parkrun, også et gratis 5 km løb med tidtagning, der oprindeligt kommer fra England, men nu findes 7 steder i Danmark.

SEoversigt over Parkruns i Danmark her

Læs mere:

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden