Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Lærke Posselt/Lærke Posselt
Foto: Lærke Posselt/Lærke Posselt
challengenyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

»Man er en lille smule sej«

Hun har omlagt sin kost og sat 11 ugentlige træningspas på skemaet. Om syv måneder skal Klarafine Lildholdt gennemføre en jernmand, selv om udgangspunktet både er dårlig form og overvægt.

challengenyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

De har løbet under to minutter, og så giver kroppen op. Lungerne kan ikke følge med. Det er første gang, at det friskplukkede triatlonhold træner sammen, og Klarafine Lildholdt er allerede håbløst bagefter. Hun har lyst til at give op, tude og forlade det hele.

»Min krop kollapsede. Jeg havde en følelse af at være en fiasko. En form for selvhad. Jeg syntes, det var pinligt, at jeg havde tilladt mig at komme i så dårlig form«.

Det var Klarafines første og fiaskobetonede møde med sit triatlonhold. Hun har fået et sponsorat, og målet er at gennemføre en jernmand om syv måneder. En udfordring for de fleste, men især for Klarafine, der vejede 108 kilo, da hun blev udtaget som en ud af seks deltagere.

Et dårligt forbillede
Klarafine meldte sig som deltager af flere årsager. Hun har altid været fascineret af ekstremsport. Hun ser stort set aldrig fjernsyn, men kommer der et program, hvor nogle skal løbe gennem en ørken på tid, sidder hun naglet til skærmen.

Motivationen for at deltage skal også findes i Klarafines personlige fortælling om en far, der drak for meget. Om en evig latent risiko for bank. Og om en barndom, der har affødt en særlig form for trods.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden