Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

STARTHJÆLP. Giv dine børn og dig selv et kig ind i en ny verden. Prøv en lille triatlon.
Foto: PER FOLKVER

STARTHJÆLP. Giv dine børn og dig selv et kig ind i en ny verden. Prøv en lille triatlon.

challengenyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Nye jernmænd kan starte her

Prøv selv en lille triatlon - eller giv børnene chancen i Amager Strandpark.

challengenyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Selv den længste rejse starter med det første skridt, siger kineserne.

Så hvis du drømmer om en dag at lave en fuld jernmand - eller at opleve dine børn blive i stand til det - så har du mulighed for at komme med på triatlonbølgen i næste uge, hvor der er masser af udfordringer op til KMD Challenge Copenhagen.

Motionstriatlon for alle
Skal du og dine venner eller kolleger have en udfordring, som de fleste kan byde ind på, så prøv KMD 4:18:4 TRI, hvor man torsdag 9. august og fredag 10. august i Amager Strandpark kan gennemføre 1/10 af den jernmand, 400 m svømning (gerne brystsvømning), 18 km cykling og 4 km løb.

Kravet for at kunne være med her er, at man er i nogenlunde god grundform, og at man ejer et par badebukser, en helt almindelig cykel og sko, man kan løbe i.

LÆS ARTIKEL

Selv om distancerne lyder overkommelige, så er det alligevel et stressmoment at skulle kaste sig ud i lagunen for at svømme om kap. At skulle klæde om og skifte til cykel i en fart. Og at skulle klare den lille løbetur, når man i forvejen har brugt kræfter og har fået pulsen i vejret. De fleste vil få både sved på panden og gang i adrenalinpumpen. Kombineret med en vis stolthed bagefter.

Se mere om tilmelding i boksen til højre i artiklen.

Børnenes udfordring
Om lørdagen 11. august, dagen inden de 2000 jernmænd slippes løs, er der Novo Nordisk Junior Challenge, hvor de 6-13 årige får mulighed for at prøve kræfter med de tre discipliner og de hurtige skift undervejs.

LÆS ARTIKEL

Distancerne er indrettet efter børnenes alder, så udfordringen er passende, og det hele foregår under betryggende forhold. Med svømning på lavt vand langs land, og cykling og løb på ruter tæt ved mål, hvor man nemt kan holde øje med alle.

  • 12-13 årige (200 m svøm, 4 km cykling, 2 km løb)
  • 9-11 årige (100 m svøm, 2 km cykling, 1 km løb)
  • 6-8 årige - (50 m svøm, 1 km cykling, 500 m løb)

Også for forældrene er det lidt af en olympisk udfordring at få børnene klar og omklædte på de rigtige tidspunkter, især i de mindre aldersgrupper, men netop derfor er stoltheden bagefter stor for hele familien.

Se mere om tilmelding i boksen til højre øverst i artiklen.

En hurtig fyraftensløbetur
Hvis alt det med jernmand bliver for voldsomt lige nu, så har du alligevel mulighed for at sende din krop en venlig tanke på onsdag den 8. august, hvor der er WhoIsNumberOne-løb, 5 km gratis motionsløb i København, som er stiftet af Aleksandar Sørensen-Markovic, coach og tidligere pro-triatlet.

LÆS ARTIKEL

Aleksandar Sørensen-Markovic ønsker at minde folk om, at de hver især er en vinder i deres eget kapløb, samtidig med at han opfordrer til sundere levevis og opmærksomhed på at undgå cancer, der rammer hver 3. dansker.

Løbet er gratis og starter fra DGI-byen onsdag 8. august kl. 18. Tilmelding på whoisnumberone.dk - hvor du også kan teste dig selv og din træning i en quiz.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden