Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

challengenyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Dansk triatlet først op af vandet til Challenge Copenhagen

Andreas Borch, der i sidste øjeblik meldte sig til Challenge, først på cyklen.

challengenyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

48:57.

Længere tid gik der ikke før Andreas Borch havde tilbagelagt de 3,8 km i lagunen på Amager Strandpark, hvorefter han kunne løbe op ad jollerampen, famlende efter sin lange lynlås på ryggen af våddragten klokken lidt i 8 her søndag morgen, mens solen er begyndt at varme for alvor.

Egentlig skulle Andreas Borch slet ikke have været med i dag. Han havde satset på Roth i Tyskland, men på grund af en skade blev det altså København.

Ganske kort efter kom australieren Aaron Farlow, og så var der ellers et minut ned til sidste års nummer 2 ved KMD Challenge Copenhagen, Jimmy Johnson.

LÆS ARTIKEL

I det fjerne kan man skimte to sorte skinnende svømmere med arme som propeller. Da de kommer i land, får de denne tidlige morgenstunds største bifald. For det er australske Tim Berkel, der både sidste og forrige år vandt 'jernmanden' i København. Og så er det feltets første kvinde, Camilla Pedersen fra Esbjerg Tri.

Mads Vittrup-Pedersen, som er løbsdirektør Thomas Veje Olsens favorit, kommer først op som nummer 8, fire et halv minut efter Borch.

Borgmester i topform

I motionsafdelingen ankommer Anne Vang, Børn og Ungeborgmester i København, der har haft en fantastisk svømmetur. Hun er i hvertfald oppe af vandet kl. 8:18, hvilket er syv minutter hurtigere end hendes eget estimat.

Også Lasse Träff, den legendariske spinninginstruktør fra Fitness dk, har haft en god morgensvømmer. Han klarer de 3,8 km på en time og to minutter. Og alle ved, at han nok skal give den gas på cyklen. Det er jo ligesom det, han gør, også selvom cyklen for en gangs skyld bevæger sig under ham.

FØLG MED i stillingen og find din 'egen' jernmand hos Ultimate(eksternt link)

Læs mere:

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden