Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

challengenyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Stolte drenge: »Kom så far, kom så far«

Spinninginstruktør Träffs stolte børn på plads i Hellerup.

challengenyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Da han kom op af vandet, var han nummer 50 til KMD Challenge Copenhagen, søndagens store motionsevent. Nu har han, efter 93 km cykling, arbejdet sig op til nummer 43. Og hans drenge er stolte.

»Kom så far, kom så far«, gjalder de fra vendepunkt i Hellerup, hvor han passer er i sit irgrønne tri-tøj lidt i kl. 11. Forude venter endnu en runde med 87 km cykling og en maraton.

LÆS ARTIKEL

Far er en kendt person i fitnessverdenen, hvor han har kultstatus som voldsomt filosoferende og kommanderende instruktør.

Det hænger dels sammen med, at han har hovedfag i filosofi, dels at han hader, når folk sjusker og slapper af, når de burde give den gas.

At æde sig selv

»Han kalder det at ’æde sig selv’«, siger Carl Träff, der er 16 år og på vej i 1. g.

»Jeg er meget fascineret af det her, og jeg vil gerne prøve selv engang. Men jeg har meget respekt for de sidste 10 km af maratonløbet, hvor jeg ved, at man ikke har flere kræfter. Det er supersejt, at de alligevel holder ud«.

Nøjes med en halv, tak

Lillebror Poul Träff, 13 år, er lige så optaget af sport. Ikke bare i dag, men i det hele taget. Hans mor mener, at han har siddet konstant foran et fjernsyn i to en halv måned nu. Så lidt sollys her i Hellerup gør drengen godt.

LÆS ARTIKEL

»Det er fedt at se, hvordan de haler ind på hinanden. Og hvordan de kæmper for det. Vores far er rigtig stærk på cyklen, så jeg er sikker på, han rykker endnu længere op«.

»Om jeg selv skal lave jernmand? Tror nu jeg vil nøjes med en halv«, siger Poul Träff.

Ude på ruten er det, efter 140 km på cyklen, australieren Aaron Farlow – anden mand oppe af vandet – der fører. Ti minutter efter ham kommer landsmanden Tim Berkel, og først på tredjepladsen kommer der en dansker, sidste års nummer 2, Jimmy Johnsen.

FØLG MED i stillingen og find din 'egen' jernmand hos Ultimate(eksternt link)

Læs mere:

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden