Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
challengenyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Fra det fede liv til slank jernmand

En god ven gav forretningsmanden Thomas Schwartz skubbet til at lægge sit liv om. Nu vil han hjælpe andre.

challengenyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Nogle af os har brug for en god ven for at opdage, at vi er kommet på afveje. Sådan en havde forretningsmanden Thomas Schwartz, 47 år. Og sådan en vil Thomas Schwartz nu selv gerne være for andre. Være den gode ven, der prikker på skulderen. Så andre får det lille skub, der kan føre til en stor livsstilsændring.

På det to år gamle foto fra Det Indiske Ocean sidder Thomas Schwartz i speedbåden med solbriller på og viser sin fangst frem. En enorm, skinnende yellowfin-tun, som han selv har halet op af havet ud for Mozambiques kyst. Fiskeren selv er også ganske godt i stand. 122 kg. Huden glinser, og den grønne polo er størrelse XXL, men det bekymrede ikke Thomas Schwartz, der levede det gode liv med hele verden som hjemmebane som producent af designerradioer, der produceres i Asien og snart forhandles over det meste af hele verden.

»Jeg havde ikke noget problem. Min livsstil er udadvendt, og jeg rejser meget, og jeg bor i perioder i Hongkong i forbindelse med mit firma, International Receiver Company. Så det var da en intens livsstil, men ikke noget, jeg bekymrede mig om«, forklarer Thomas Schwartz, der i dag har tabt sig 40 kg. Og gennemført en jernmand.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden