Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
FOKUS. Få en bedre kropsbevidsthed som løber med podcast fra yogainstruktøren Susanne Lidang.
Foto: JENS DRESLING

FOKUS. Få en bedre kropsbevidsthed som løber med podcast fra yogainstruktøren Susanne Lidang.

Copenhagen Marathon
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ny podcast med yoga for løbere - brug den, mens du løber

Lad Susanne Lidang tale dig gennem opvarmning, åndedrætsfokus og restitution.

Copenhagen Marathon
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Yoga giver øget kropsbevidsthed, styrke og smidighed, hvilket er alt det, en løber har behov for - for at løbe mere effektivt. Uanset om man er til maraton eller bare lunter en tur i ny og næ.

Det er baggrunden for, at yogalærer Susanne Lidang, susannelidangyoga.dk her demonstrerer en særlig ’løberhilsen’, løberens svar på solhilsenen, der bygger på den klassiske lungestilling (se illustrationerne), som både giver styrke, balance og stræk af flere muskelgrupper.

Foto: PEDERSEN RUNE

Susanne Lidang, som er forfatter til ’Vild med yoga’ og også har stået bag gratis yoga for hundredvis af mennesker i Fælledparken i København, laver nu særlige workshops for løbere. Desuden skriver hun på en bog om løberyoga. Hun har udviklet en Politiken-podcast med gode tips, du kan bruge, mens du løber.

Du kan se hele Susanne Lidangs opvarmningsserie for løbere her:

SE

Og så kan du blive guidet af Susannes stemme gennem løberopvarmningen ved at klikke herunder. Eller hent Politiken Podcast-app til Iphone her i App Store, og tag din løberyoga med dig ud på løbeturen:

Susanne Lidang har også, inspireret af det yogiske åndedræt, lavet en podcast om, hvordan man som løber kan bruge et bevidst åndedræt til at gøre sit løb lettere, mere effektivt og fokuseret. Også den ligger i Politiken Podcast hent den her i App Store, eller du kan høre den her:

Og så vil Susanne Lidang også gerne tale dig gennem restitution og udstrækning. Den ligger også på Politikens Podcast, som hentes her i App Store, eller du kan lytte her:

Foto: PEDERSEN RUNE

Vil du ikke gå glip af de nyeste artikler fra Per Munch eller Motion, så klik på ’Følg’-knappen i toppen af denne artikel. Så dukker de automatisk op i Din Strøm, når du er logget ind på Politiken.

Læs mere:

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden