0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

SKRIV: Skærer du de brankede kanter af grillmaden?

Skærer du sorte kanter af grillbøffen og kasserer de brankede pølser for at passe på dit helbred? Skriv til Tjek.dk.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
BORBERG THOMAS
Foto: BORBERG THOMAS
Skriv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Skriv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Sod og sorte kanter gør grillmaden sundhedsskadelig - det samme gør den sorte røg, kullene sender op i hovedet på grillmesteren.

Hvad gør du for at undgå brankede bøffer og forkullet brød?

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere