Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
PR-foto
Foto: PR-foto

Sundhedsfremme. Forbrugerne har vurderet butikkerne på, hvor gode de er til at støtte op om det nordiske ernæringsmærke Nøglehullet.

Sundhed
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Her er Danmarks ni sundeste butikker

43.000 danske forbrugere fra landets ni regioner har stemt på deres yndlings 'nøglehulsbutik'.

Sundhed
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Vil du have hjælp til at handle sundt, skal du gå i Kvickly. Dagligvarebutikken er i dag blevet kåret til årets 'nøglehulsbutik' i otte ud af ni danske regioner.

43.000 danske forbrugere har i løbet af marts måned stemt på deres yndlings 'nøglehulsbutik' og dermed besluttet, hvilke butikker der står i front, når det gælder om at sætte sunde fødevarer forrest på hylderne.

Forbrugerne har kunnet stemme i ni regioner og har vurderet butikkerne på, hvor gode de er til at støtte op om det nordiske ernæringsmærke Nøglehullet, der stiller krav til produktets indhold af fedt, sukker, salt eller kostfibre.

I otte ud af ni regioner indtager Kvickly førstepladsen som den butik, der gør det nemmest at vælge sundere.

LÆS OGSÅ

Kendskab til mærket stiger

Helt nye tal viser, at kendskabet til det grønne nøglehul har taget et markant hop i den ernæringsrigtige retning. På to år er kendskabet til Nøglehullet blandt de indkøbsansvarlige forbrugere gået fra 12 procent ved starten af 2009 til hele 92 procent i marts 2011.

VI GUIDER

I undersøgelse, der er baseret på 1300 forbrugere, svarer 27 procent, at de ofte eller altid køber ind efter mærket, der skal gøre det nemmere for forbrugerne at købe sundt i hverdagen.

Nøglehulsmærket blev introduceret på det danske marked i sommeren 2009 og findes i dag på over 1000 forskellige produkter.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden