Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Programdeltageren betegner de 12 uger, mens optagelserne stod på, som de bedste i sit liv – men samtidig ekstremt hårde.

Sundhed
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Louise fra By på Skrump: Jeg er ikke ydmyget

Louise Krogh Nielsen føler sig ikke udstillet i slankeprogram. Hun havde behov for en hård tone for at tabe sig.

Sundhed
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

DR’s serie 'By på Skrump’, der bliver sendt i aften møder hård kritik fra blandt andre Adipositasforeningen, der er en landsforening for overvægtige.

Programmet ydmyger deltagerne for åben skærm og gør, at andre svært overvægtige ligefrem kan miste modet til at begynde at tabe sig. Blandt andet fordi målsætningerne er alt for høje.

LÆS ARTIKEL

Har fået et nyt liv
Men en af deltagerne – den 29-årige Louise Krogh Nielsen – mener ikke, at kritikken er berettiget.

»Jeg føler mig hverken nedværdiget eller udstillet. Jeg har fået et helt nyt liv og har fået redskaber til at træne og spise ordentligt. Det kan gøre mig vred, at folk opfatter det sådan, for det man ser er kun nogle klip og ikke hele billedet«, siger hun.

SKRIV:

Kritikken fra Adipositasforeningen går blandt andet på et klip, hvor de tre sundhedseksperter – blandt andre Chris MacDonald – taler hårdt til Louise Krogh Nielsen, der begynder at græde.

LÆS ARTIKEL

Men situationen er i virkeligheden udtryk for, at sundhedseksperterne ved, hvad hun har brug for, mener deltageren selv.

Brug for skideballe
»Jeg havde brug for den konkrete skideballe, for jeg havde jo nærmest givet op. Jeg havde en attitude, som var, at de kunne rende mig, og jeg kaldte dem ’røvhuller’. Derfor fik jeg en hammer i hovedet, som jeg havde brug for. Men hele vejen igennem har jeg selv været med til at bestemme«, forklarer Louise Krogh Nielsen, der har haft gavn af høje målsætninger:

»Jeg havde brug for, at det var de store skridt, der blev taget udover de små skridt som at skille mig af med cola«.

Et spørgsmål om liv og død

Programdeltageren betegner de 12 uger som de bedste i sit liv – men samtidig ekstremt hårde.

»Hvis jeg sagde andet, ville jeg lyve. Men jeg var klar over, at hvis jeg fortsatte med den usunde livsstil, så levede jeg ikke om 10 år«, lyder det fra den 29-årige kvinde, der ikke vil afsløre, hvor mange kilo, hun har tabt sig gennem de 12 uger, hvor forsøget stod på.

LÆS ARTIKEL

Til gengæld vil Louise Krogh Nielsen gerne afsløre, at hun – siden forsøget sluttede i juli – selv har formået at holde vægten nede.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden