0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Derfor lugter dit tis, når du har spist asparges

Kun halvdelen af os kan lugte den svovlholdige urin, asparges fremkalder.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
SARA GALBIATI (arkiv)
Foto: SARA GALBIATI (arkiv)

Præparering. Hvis du koger aspargesen længe, kan du reducere indholdet af syre, der giver dit tis en forfærdelig lugt.

Sundhed
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Sundhed
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Forår og sommer er sæson for sprøde asparges, men selv om de grønne og hvide stængler kan være nok så lækre at spise, varer nydelsen kun indtil første toiletbesøg efter middagen.

En kraftig stank fra kummen afslører aspargesen med det samme, og forhåbentlig går der lige går et par minutter, inden næste levende billede skal besøge det lille hus, så gasserne kan nå at fordampe.

Få Politiken leveret alle julehelligdagene

Få Politiken leveret hver søndag i en måned + alle julehelligdagene. Du får 8 aviser for 99 kr.

Kom i gang med det samme

Annonce

Læs mere