0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Sådan undgår miljøkemikeren giftige stoffer i sit køkken

Rikke Gleerup Ovesen ved mere om skadelige stoffer i emballagen end de fleste.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Klaus Holsting
Foto: Klaus Holsting

Pop. Små knald lyder fra gryden, da Rikke Gleerup Ovesen laver hjemmelavede popcorn. Mikroovns-udgaven kunne hun aldrig drømme om at spise, og hun hælder generelt alle fødevarer i pap- og papir-emballage over i glas.

Sundhed
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Sundhed
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Havregryn, solsikkekerner, ymerdrys, sesamfrø.

Rikke Gleerup Ovesen tager en klassisk glaskrukke med gryn ned fra hylden, hvor den sammen med brugte sylteglas gør det ud for opbevaringsplads for madvarer.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu