Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Foto: KLINT PETER
Sundhed
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Sanne og Peter: »Sommetider sagde han ja, selv om han egentlig ikke havde lyst«

Peter mistede fuldstændig lysten til sex, da Sanne var gravid.

Sundhed
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Da Sanne blev gravid, skete der noget, hverken hun eller Peter havde regnet med eller forestillet sig. Parret havde ellers altid været enige om, hvor ofte, de skulle dyrke sex. Ikke, at det var med noget bestemt interval, men deres lyst fulgte ganske godt ad. Lige indtil, at Sanne blev gravid. Jo større maven blev, jo mindre blev Peters lyst.

»Jeg følte mig meget afvist, og blev flere gange rigtig ked af det. Jeg følte mig direkte utiltrækkende, fordi Peter ikke havde lyst så ofte, som jeg havde«, husker Sanne.

LÆS OGSÅ

»Sommetider sagde han ja, selv om han egentlig ikke havde lyst. Det kunne jeg tydeligt mærke, og det var ikke spor rart. Til sidst lukkede jeg bare selv helt ned for min lyst også«, siger hun.

»Jeg følte mig tyk og ulækker. Jeg tror stadig, at det var, fordi jeg var blevet tyk, at han mistede lysten til mig«, siger Sanne og kigger afventende på Peter.

På rette vej

Han vrider sig lidt og siger:

»Jeg ved ikke, hvorfor jeg mistede lysten. Men det går bedre nu«.

LÆS OGSÅ

I dag, hvor datteren Thea er fem måneder, er lysten ved at vende tilbage hos dem begge, og parret er meget opmærksomme på, at sexlivet ikke skal gå i hårdknude igen. For eksempel ved at holde faste kærestedage, hvor de har fokus på hinanden frem for på Thea og deres nye liv som forældre.

»Det går i den rigtige retning. Vi er ikke helt tilbage, hvor vi var engang, men det går fremad. Vi skal lige lære, at sex er lidt mere noget, man skal planlægge nu, hvor der er en lille«, siger Sanne og fortæller, at der er flere skrækeksempler i parrets omgangskreds.

»Jeg ved fra flere af mine veninder, at sexlivet er gået helt i stå, efter de fik børn. Sådan skal det ikke gå for os. Vi prioriterer det«.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden