0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Anders Legarth Schmidt
Foto: Anders Legarth Schmidt

De utilregnelige: Kapitel 5 - Tror du på engle?

Livet er svært på denne planet, mener Yusuf. Han har en usynlig ven. Det er ærkeenglen Gabriel, som leder ham på rette vej. Yusuf håber, at han bliver tilgivet for sine ugerninger. Om Gud vil. Velkommen indenfor på retspsykiatrisk afsnit 80 i Glostrup. Her opholder nogle af landets farligste patienter sig – de utilregnelige.

FOR ABONNENTER

Dette er kapitel 5 af reportageserien ‘De Utilregnelige’, der første gang blev bragt i 2014. Har du ikke læst de tidligere afsnit kan du begynde med første kapitel her.

Let foroverbøjet og med hævede skuldre træder Yusuf ud på græsplænen med sin grå hættetrøje trukket godt op om hovedet. Med badesandaler på fødderne træder han varsomt på det fugtige og kolde græs. Han har tydeligvis ikke lyst til at få våde tæer, men alligevel er der noget på plænen, der trækker.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

    Alt om Corona­virus

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts