0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
ANDERS LEGARTH SCHMIDT
Foto: ANDERS LEGARTH SCHMIDT

De utilregnelige: Kapitel 8 - Spøgelser (epilog)

Dennis er ny patient og må ingenting. Han må ikke træne. Han må ikke låne en smøg. Han må ikke tage en kop med ud af køkkenet. Han er på nippet til at blive aggressiv. Velkommen indenfor til sidste kapitel fra retspsykiatrisk afsnit 80 i Glostrup. Her opholder nogle af landets farligste patienter sig – de utilregnelige.

FOR ABONNENTER

Dette er kapitel 8 af reportageserien ‘De Utilregnelige’, der første gang blev bragt i 2014. Har du ikke læst de tidligere afsnit kan du begynde med første kapitel her.

Han har været på flugt fra en anden psykiatrisk afdeling. Han har ikke røget hash i fem dage. Normalt ryger han fem gram om dagen. Nu sidder Dennis i opholdsstuen på Psykiatrisk Center Glostrups retspsykiatriske afsnit 80 som den senest ankomne patient, efter at afsnittets nestor lukkede indgangsdøren bag sig en sidste gang og efterlod en ledig plads.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

    Alt om Corona­virus

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts