0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Anders Legarth Schmidt
Foto: Anders Legarth Schmidt

De utilregnelige: Kapitel 2 - Trolden

Jakob er sikker på, at han bliver overvåget af kameraer og mikrofoner i loftet på retspsykiatrisk afsnit 80. Trolden er efter ham. Han har aldrig set den, men han ved, den kommer. Og han er klar. Velkommen indenfor på retspsykiatrisk afsnit 80 i Glostrup. Her opholder nogle af landets farligste patienter sig – de utilregnelige.

FOR ABONNENTER

Dette er kapitel 2 af reportageserien ‘De Utilregnelige’, der første gang blev bragt i 2014. Har du ikke læst det tidligere afsnit kan du begynde med første kapitel her.

Jakob sætter fælder op for at fange trolden: På dørhåndtaget stiller han colaflasker, som falder ned på gulvet og advarer ham, hvis trolden midt om natten prøver at åbne hans dør udefra for at komme ind og kvæle ham. Han har i et sindrigt system placeret nødder i skabene, som triller ud på gulvet og larmer, hvis trolden fra naboværelset trænger gennem væggen og bruger skabet som indgang til at komme ind og angribe ham.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

    Alt om Corona­virus

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts