Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

    Alt om Corona­virus

Thomas Borberg
Foto: Thomas Borberg
Sundhed
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

For og imod: Bør vi holde igen med fed fisk?

Få spiser fisk to gange om ugen som anbefalet. Men er fisk fra forurenede have overhovedet sundt?

Sundhed
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Vi har desværre forurenet havmiljøet med giftstoffer, som ophobes i fødekæden. Nogle af de værste er opløselige i fedt og ophobes i fiskenes fedtvæv. Det betyder, at fedtholdige fisk er særlig forurenede. Specielt gælder det rovfisk højt oppe i fødekæden og især fra forurenede havområder som Østersøen.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

    Alt om Corona­virus

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden