Rullepølsen er skåret tommetykt og ligner overhovedet ikke sin papirtynde, fesne, fjerne slægtning fra Fakta.
Der er ikke meget fedt, men masser af kødsmag fra grisene (eller rettere: en af deres forgængere) ude i stalden på den anden side af gårdspladsen. Brødet er bagt af den hvede, der gror på gårdens marker.
Sådan et par journalister inde fra København skal jo have noget ordentligt at tygge i for at »mærke, at nerverne falder lidt ned herude på landet«, som Lene Bohn-Jespersen forklarer hen over køkkenbordet i køkkenet på den firelængede gård i Kirke Eskilstrup mellem Sorø og Hvalsø, mens en få måneder gammel hundehvalp nede på gulvet er ved at æde journalistens snørebånd.
LÆS ARTIKEL
Hun er stolt af at være på et svinelandbrug, at være kæreste med en landmand og selv være en del af den daglige svineproduktion med 10 ansatte.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Deltag i debatten nu
Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.
Læs mereEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind her