Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Medicinsk cannabis. Glostrup Apotek doserer lægeordineret cannabis i form af dråber og kapsler. Medicinen ordineres primært til smertepatienter. 

Sundhed
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Spørg Bente Klarlund: Hjælper cannabisolie på synet?

Hver uge besvarer og kommenterer Bente Klarlund læsernes breve og spørgsmål. Denne uge omhandler Cannabisolie.

Sundhed
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Finn Kristensen: Jeg er en gammel pensionist, der både har høreapparat og svagt syn, men ellers er jeg fysisk rask. Min søn fortalte i foråret, at en af hans venners gamle far havde fået et langt bedre syn, efter at han var begyndt at tage cannabisolie, og det lød så godt og interessant, at jeg også ville forsøge det, så jeg fik bestilt sådanne dråber via nettet. Jeg forsøgte forgæves efter orientering, samt hvor meget jeg skulle bruge. Jeg startede første uge med at tage én dråbe tre gange dagligt efter hvert måltid, og ugen efter satte jeg dosissen op til to dråber. Nu tager jeg tre dråber efter hvert måltid, altså ni dråber dagligt. Jeg kan ikke mærke nogen forskel på synet efter cirka tre måneder. Hvad mener du?

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden