Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

    Rabarberne er sure, men oxalsyren er på ingen måde livstruende, så man behøver ikke tilsætte syreophævende midler.
Foto: Jens Dresling

Rabarberne er sure, men oxalsyren er på ingen måde livstruende, så man behøver ikke tilsætte syreophævende midler.

Sundhed
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Spørg Bente Klarlund: Er oxalsyre i rabarber og spinat harmløst?

Bente Klarlund Pedersen besvarer læsernes spørgsmål om sundhed. Denne gang er emnet oxalsyre i rabarber og spinat.

Sundhed
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Mette Skak: Når vi i min barndoms skole i Faaborg i årene 1968-69 havde husgerning, belærte den myndige lærerinde os elever om, at spinat og rabarber var supersundt på nær det med oxalsyren. Så hun formanede os om altid at hælde en skefuld Non-oxal – en klar væske, der solgtes på flaske – i hhv. spinatstuvningen og rabarberkompotten. Som jeg husker det, gav det en vis bismag.

Det er nu, det bliver spændende...

Følg de første 100 dage efter valget for kun 299 kr.

Bliv abonnent

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden