Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Det er ikke entydigt påvist, om det er kødet eller ingredienserne brugt til forarbejdningen, der er kræftfremkaldende.
Foto: Torben Greve

Det er ikke entydigt påvist, om det er kødet eller ingredienserne brugt til forarbejdningen, der er kræftfremkaldende.

Sundhed
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Bente Klarlund svarer læser: Det er uklart, hvorfor kødspisere har større risiko for at få hjertesygdom og kræft

Bente Klarlund besvarer hver uge spørgsmål fra læserne. Her om forarbejdet pålæg.

Sundhed
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Arman Niknam: Kræftens Bekæmpelse skriver på sin hjemmeside, at man for at undgå kræft gør klogt i ikke at spise forarbejdede kød- og fjerkræprodukter. Mit spørgsmål er, om vegetarisk pålæg ligeledes rummer en kræftrisiko. Er det selve kødet i kødpålæg eller mere forarbejdningen, som medfører en kræftrisiko?

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden